Show simple item record

Innovation in greek food industry: literature review & best practices

dc.contributor.advisorΜπαλατσός, Νικόλαοςel
dc.creatorΠαυλάκη, Ισιδώραel
dc.date.accessioned2020-02-24T13:04:22Z
dc.date.available2020-02-24T13:04:22Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19847
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/51032
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6936
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚαινοτομίαel
dc.subject.otherΒιομηχανία τροφίμων -- Ελλάδαel
dc.subject.otherΤεχνολογικές καινοτομίες -- Ελλάδαel
dc.titleΚαινοτομία στη ελληνική βιομηχανία τροφίμων: βιβλιογραφική ανασκόπηση & βέλτιστες πρακτικέςel
dc.titleInnovation in greek food industry: literature review & best practicesen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΙνστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International