Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χυμούς που παράγονται από ελληνικές εταιρείες
Assessment and comparison of antioxidant activity of greek commercial juices
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Κουτσονάκου, Σωτηρία Ν. | el |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T13:03:54Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T13:03:54Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19683 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50960 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6864 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Αντιοξειδωτικά | el |
dc.subject.other | Χυμοί φρούτων | el |
dc.subject.other | Ελεύθερες ρίζες (Χημεία) | el |
dc.title | Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε χυμούς που παράγονται από ελληνικές εταιρείες | el |
dc.title | Assessment and comparison of antioxidant activity of greek commercial juices | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |