Zur Kurzanzeige

Biofunctional biscuit production for patients with neurological disorders

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΚαραγιάννη, Μαρία Σ.el
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:39Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:39Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19454
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50918
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6822
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμαel
dc.subject.otherΛειτουργικά τρόφιμα -- Θεραπευτική χρήσηel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.subject.otherΝέα προϊόντα -- Μάρκετινγκel
dc.subject.otherΣτρατηγικός σχεδιασμόςel
dc.titleΔημιουργία βιολειτουργικού μπισκότου για νευρολογικούς ασθενείςel
dc.titleBiofunctional biscuit production for patients with neurological disordersen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International