Mostrar el registro sencillo del ítem
Βιοδραστικά φυσικά συστατικά τροφίμων, εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων και ανάλυση της εμπορικής αξιοποίησης
Functional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impact
dc.contributor.advisor | Ζερβού, Μαρία | el |
dc.creator | Γεωργουλάκη, Μαριάννα | el |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T13:03:33Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T13:03:33Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.other | 19386 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50898 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6802 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Συστατικά | el |
dc.subject.other | Τρόφιμα -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Τεχνολογία τροφίμων | el |
dc.subject.other | Επιχειρήσεις -- Τεχνολογικές καινοτομίες | el |
dc.subject.other | Επιχειρηματικότητα | el |
dc.title | Βιοδραστικά φυσικά συστατικά τροφίμων, εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων και ανάλυση της εμπορικής αξιοποίησης | el |
dc.title | Functional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impact | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |