Βιοδραστικά φυσικά συστατικά τροφίμων, εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων και ανάλυση της εμπορικής αξιοποίησης
Functional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impact
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50898/19386.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Mostra/ Apri
Autore
Γεωργουλάκη, ΜαριάνναSupervisor name
Ζερβού, Μαρία
Data
2019Language
el
Soggetto
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.