Show simple item record

Functional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impact

dc.contributor.advisorΖερβού, Μαρίαel
dc.creatorΓεωργουλάκη, Μαριάνναel
dc.date.accessioned2020-02-24T13:03:33Z
dc.date.available2020-02-24T13:03:33Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other19386
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50898
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6802
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Συστατικάel
dc.subject.otherΤρόφιμα -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subject.otherΕπιχειρήσεις -- Τεχνολογικές καινοτομίεςel
dc.subject.otherΕπιχειρηματικότηταel
dc.titleΒιοδραστικά φυσικά συστατικά τροφίμων, εφαρμογές στην τεχνολογία τροφίμων και ανάλυση της εμπορικής αξιοποίησηςel
dc.titleFunctional natural bioactive ingredients, applications in food technology and analysis of potential economical impacten
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International