dc.contributor.advisor | Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Γκαλογιάννη, Έλλη-Ζαφειρία | el |
dc.creator | Κατούνη, Αικατερίνη Μαρία | el |
dc.creator | Ρούγκας, Γεώργιος | el |
dc.creator | Σαββάκη, Ελένη | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T07:26:20Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T07:26:20Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 19218 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50704 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Διατροφή | el |
dc.subject.other | χθυοτροφές | el |
dc.title | Χρήση του άλευρου chlorella vulgaris για την αντικατάσταση ιχθυάλευρου στο σιτηρέσιο της τσιπούρας (Sparus aurata) | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |