Μικροβιολογική ποιότητα και εμπορικός χρόνος ζωής μαριναρισμένων με κιτρικό οξύ φιλέτων λαβρακιού
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50661/19087.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κωνσταντινάκος, ΔημήτρηςΌνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.