Mostra i principali dati dell'item
Επίδραση της προσθήκης γλυκόζης στις μικροβιολογικές μεταβολές και των εμπορικό χρόνο ζωής φιλέτων λαβρακιού (dicentrarchus labrax) σε συντήρηση υπό ψύξη
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Χειμώνα, Δήμητρα Α. | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T07:26:09Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T07:26:09Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 19083 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50625 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ψάρια -- Συντήρηση | el |
dc.title | Επίδραση της προσθήκης γλυκόζης στις μικροβιολογικές μεταβολές και των εμπορικό χρόνο ζωής φιλέτων λαβρακιού (dicentrarchus labrax) σε συντήρηση υπό ψύξη | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |