Επίδραση της προσθήκης γλυκόζης στις μικροβιολογικές μεταβολές και των εμπορικό χρόνο ζωής φιλέτων λαβρακιού (dicentrarchus labrax) σε συντήρηση υπό ψύξη
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χειμώνα, Δήμητρα Α.Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.