Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΧειμώνα, Δήμητρα Α.el
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:09Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:09Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50625
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.titleΕπίδραση της προσθήκης γλυκόζης στις μικροβιολογικές μεταβολές και των εμπορικό χρόνο ζωής φιλέτων λαβρακιού (dicentrarchus labrax) σε συντήρηση υπό ψύξηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International