Show simple item record

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΧειμώνα, Δήμητρα Α.el
dc.date.accessioned2019-09-02T07:26:09Z
dc.date.available2019-09-02T07:26:09Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50625
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Συντήρησηel
dc.titleΕπίδραση της προσθήκης γλυκόζης στις μικροβιολογικές μεταβολές και των εμπορικό χρόνο ζωής φιλέτων λαβρακιού (dicentrarchus labrax) σε συντήρηση υπό ψύξηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International