Μοριακή ανάλυση αντιοξειδωτικών βιοδεικτών σε ιστούς επιμύων που κατανάλωσαν καθαρή πρωτεΐνη τυρογάλακτος
Molecular analysis of antioxidant biomarkers in rats tissues consuming pure whey protein
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50499/18903.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Παπαποστόλου, Απόστολος-ΠορφύριοςΌνομα Επιβλέποντος
Χαρουτουνιάν, Σέρκος
Ημερομηνία
2019Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.