Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΠετούμενου, Δέσποιναel
dc.creatorΠουτσιούκα, Ροδούλαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:50Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:50Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other18513
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50403
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑμπελουργίαel
dc.subject.otherΟίνοι και οινοποιίαel
dc.titleΠαραγωγή και ποιότητα της σταφύλης και του οίνου στην αμπελουργική ζώνη Π.Ο.Π. Κουμανταρίαel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International