Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΦωτίου, Σόνιαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:49Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18506
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50398
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.subject.otherΣοκολάταel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των υδατανθράκων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μαύρης σοκολάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International