Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΦωτίου, Σόνιαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:49Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18506
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50398
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.subject.otherΣοκολάταel
dc.titleΜελέτη της επίδρασης των υδατανθράκων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της μαύρης σοκολάταςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International