Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΔούβας, Ιωάννηςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:47Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18572
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50383
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρεμμύδιαel
dc.titleΕπίδραση της πρόωρης εποχής σποράς στην απόδοση και ποιότητα του Βατικιώτικου κρεμμυδιου κρεμμυδιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International