Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΜεντέ, Έλεναel
dc.creatorΔημάκου, Ελένη.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:45Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:45Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18995
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50372
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια --Διατροφήel
dc.titleΣύγκριση της ενεργότητας της χυμοθρυψίνης σε τσιπούρες sparus aurata που διατράφηκαν με ιχθυάλευρο και υποπροϊόντα πουλερικώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International