Σύγκριση της ενεργότητας της χυμοθρυψίνης σε τσιπούρες sparus aurata που διατράφηκαν με ιχθυάλευρο και υποπροϊόντα πουλερικών
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50372/18995.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Δημάκου, Ελένη.Όνομα Επιβλέποντος
Μεντέ, Έλενα
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.