Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΜεντέ, Έλεναel
dc.creatorΔημάκου, Ελένη.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:45Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:45Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18995
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50372
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια --Διατροφήel
dc.titleΣύγκριση της ενεργότητας της χυμοθρυψίνης σε τσιπούρες sparus aurata που διατράφηκαν με ιχθυάλευρο και υποπροϊόντα πουλερικώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International