Afficher la notice abrégée

Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the stotrage of cuttlefish Sepia officinallis at 2 C.

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΝτάβαρος, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:43Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:43Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other19008
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50363
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜαλάκιαel
dc.titleΕμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση της απεψυγμένης σουπιάς Sepia Officinallis στους 2ο Cel
dc.titleShelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the stotrage of cuttlefish Sepia officinallis at 2 C.en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International