Εμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση της απεψυγμένης σουπιάς Sepia Officinallis στους 2ο C
Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the stotrage of cuttlefish Sepia officinallis at 2 C.
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Ντάβαρος, Χρήστος | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:43Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:43Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 19008 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50363 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Μαλάκια | el |
dc.title | Εμπορικός χρόνος ζωής, μικροβιολογικές, χημικές και οργανοληπτικές αλλαγές κατά τη συντήρηση της απεψυγμένης σουπιάς Sepia Officinallis στους 2ο C | el |
dc.title | Shelf-life, microbiological, chemical and sensory changes during the stotrage of cuttlefish Sepia officinallis at 2 C. | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ζωϊκής Παραγωγής και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |