Εμφάνιση απλής εγγραφής

Microbiological status of Anevato, a traditional PDO Greek cheese

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΑντωνίου, Αναστάσιος Γ.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:29Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:29Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17430
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50265
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4358
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤυρί -- Μικροβιολογίαel
dc.titleΜικροβιολογική κατάσταση του τυριού ανεβατόel
dc.titleMicrobiological status of Anevato, a traditional PDO Greek cheeseen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International