Afficher la notice abrégée

Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob

dc.contributor.advisorΖουμπουλάκης, Παναγιώτηςel
dc.creatorΜπίρμπα, Ευανθίαel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:19Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:19Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17876
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50207
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5638
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦυτικά καλλυντικάel
dc.subject.otherΕπιχειρηματικός σχεδιασμός -- Μελέτη περιπτώσεωνel
dc.subject.otherΝέες επιχειρήσεις -- Επιχειρηματικός σχεδιασμόςel
dc.subject.otherΝέες επιχειρήσεις -- Διοίκηση και οργάνωσηel
dc.subject.otherΤεχνολογικές καινοτομίεςel
dc.titleΕκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων από παραδοσιακές καλλιέργειες φραγκόσυκου και χαρουπιούel
dc.titleDevelopment of new products from traditional crops of prickly pear and caroben
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International