Εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων από παραδοσιακές καλλιέργειες φραγκόσυκου και χαρουπιού
Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50207/17876.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Voir/ Ouvrir
Auteur
Μπίρμπα, ΕυανθίαSupervisor name
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Date
2018Language
el
Sujet
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.