Εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων από παραδοσιακές καλλιέργειες φραγκόσυκου και χαρουπιού
Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50207/17876.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Ver/
Autor
Μπίρμπα, ΕυανθίαSupervisor name
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Fecha
2018Language
el
Materia
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.