Mostrar el registro sencillo del ítem
Εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων από παραδοσιακές καλλιέργειες φραγκόσυκου και χαρουπιού
Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob
dc.contributor.advisor | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |
dc.creator | Μπίρμπα, Ευανθία | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:19Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:19Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 17876 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50207 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5638 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Φυτικά καλλυντικά | el |
dc.subject.other | Επιχειρηματικός σχεδιασμός -- Μελέτη περιπτώσεων | el |
dc.subject.other | Νέες επιχειρήσεις -- Επιχειρηματικός σχεδιασμός | el |
dc.subject.other | Νέες επιχειρήσεις -- Διοίκηση και οργάνωση | el |
dc.subject.other | Τεχνολογικές καινοτομίες | el |
dc.title | Εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων από παραδοσιακές καλλιέργειες φραγκόσυκου και χαρουπιού | el |
dc.title | Development of new products from traditional crops of prickly pear and carob | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |