Afficher la notice abrégée

Study of tissue redox status in piglets supplemented with feed enriched with winery and cheese making by-products

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΑλεξιάδης, Ιορδάνης Ι.el
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:13Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:13Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18204
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50168
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΖωοτροφές -- Σύνθεσηel
dc.subject.otherΠρωτεΐνες τυρογάλακτοςel
dc.subject.otherΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΜελέτη του οξειδοαναγωγικού δυναμικού ιστών χοιριδίων, στα οποία έχουν χορηγηθεί ζωοτροφές εμπλουτισμένες με παραπροϊόντα οινοποιίας και τυροκομίαςel
dc.titleStudy of tissue redox status in piglets supplemented with feed enriched with winery and cheese making by-productsen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International