Mostra i principali dati dell'item
Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Βαλτά, Καλλιόπη | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:12Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18208 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50166 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Εκχυλίσματα ανθών ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδότητες | el |
dc.subject.other | Κυτταρομετρία ροής | el |
dc.title | Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικών | el |
dc.title | Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |