Mostra i principali dati dell'item

Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΒαλτά, Καλλιόπηel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:12Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:12Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18208
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50166
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕκχυλίσματα ανθών ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδότητεςel
dc.subject.otherΚυτταρομετρία ροήςel
dc.titleΑποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικώνel
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniquesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International