Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/50166/18208.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Βαλτά, ΚαλλιόπηΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2018Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.