Afficher la notice abrégée

Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΒαλτά, Καλλιόπηel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:12Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:12Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18208
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50166
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕκχυλίσματα ανθών ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδότητεςel
dc.subject.otherΚυτταρομετρία ροήςel
dc.titleΑποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικώνel
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniquesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International