Mostrar el registro sencillo del ítem
Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικών
Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.creator | Βαλτά, Καλλιόπη | el |
dc.date.accessioned | 2019-07-03T11:42:12Z | |
dc.date.available | 2019-07-03T11:42:12Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.other | 18208 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/50166 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Πολυφαινόλες -- Ανάλυση | el |
dc.subject.other | Εκχυλίσματα ανθών ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδότητες | el |
dc.subject.other | Κυτταρομετρία ροής | el |
dc.title | Αποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικών | el |
dc.title | Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |