Zur Kurzanzeige

Assessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniques

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΒαλτά, Καλλιόπηel
dc.date.accessioned2019-07-03T11:42:12Z
dc.date.available2019-07-03T11:42:12Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18208
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/50166
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕκχυλίσματα ανθών ελιάς -- Αντιοξειδωτικές ιδότητεςel
dc.subject.otherΚυτταρομετρία ροήςel
dc.titleΑποτίμηση της αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλισμάτων ανθών ελιάς, με συνδυασμό μοριακών τεχνικώνel
dc.titleAssessment of the antioxidant activity of olive floral extracts, with various molecular techniquesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International