Show simple item record

Assessment of antioxidant activity of greek olives with different polyphenolic composition in human cervical cancer cells (HeLa)

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΔημοπούλου, Σοφία Γ.el
dc.date.accessioned2018-12-14T11:21:22Z
dc.date.available2018-12-14T11:21:22Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other18241
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49676
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.titleΕκτίμηση της αντιοξειδωτικής δράσης ελληνικών ελαιόλαδων διαφορετικής πολυφαινολικής σύστασης σε ανθρώπινη καρκινική σειρά του τραχήλου της μήτρας (HeLa)el
dc.titleAssessment of antioxidant activity of greek olives with different polyphenolic composition in human cervical cancer cells (HeLa)en
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International