dc.contributor.advisor | Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ | el |
dc.creator | Αραποστάθης, Ευστάθιος Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2018-11-22T10:03:11Z | |
dc.date.available | 2018-11-22T10:03:11Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 18014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/49588 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ηλιανθός | el |
dc.subject.other | Καλαμπόκι | el |
dc.subject.other | Σπόροι | el |
dc.title | Επίδραση των διαφόρων ποιοτήτων σπόρων ηλίανθου και καλαμποκιού στη φυτρωτικότητα σε τρείς εποχές σποράς στο αγρόκτημα του Βελεστίνου | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |