Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΣπανοθύμιος, Θεόδωροςel
dc.date.accessioned2018-11-22T10:03:10Z
dc.date.available2018-11-22T10:03:10Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other18001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/49581
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤροφή -- Επεξεργασίαel
dc.titleΜελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών του χαλβά Φαρσάλων κατά τη συντήρηση τουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International