Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής δράσης σε εκχυλίσματα των φυτών Cichorium Endivia, Cichorium Intybus, Cichorium Spinosum και Sonchus Asper
Assessment of antioxidant activity of plant extracts from Cichorium Endivia, Cichorium Intybus, Cichorium Spinosum and Sonchus Asper
Öffnen
Autor
Σάββα, ΣαλώμηSupervisor name
Στάγκος, Δημήτριος Φ.
Datum
2018Language
el
Schlagwort
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Collections
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Verwandte Dokumente
Anzeige der Dokumente mit ähnlichem Titel, Autor, Urheber und Thema.
-
Επίδραση της εφαρμογής διαδοχικών συγκομιδών στην απόδοση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του σταμναγκαθιού (Cichorium spinosum L.)
Ανέστη, Σταυρούλα-Μαρία (2021) -
Επίδραση του νιτρικού αζώτου στο σταμναγκάθι (Cichorium spinosum L.)
Νικολοπούλου, Μαρία (2021) -
Extracts from the mediterranean food plants Carthamus lanatus, Cichorium intybus, and Cichorium spinosum enhanced GSH levels and increased Nrf2 expression in human endothelial cells
Stagos D., Balabanos D., Savva S., Skaperda Z., Priftis A., Kerasioti E., Mikropoulou E.V., Vougogiannopoulou K., Mitakou S., Halabalaki M., Kouretas D. (2018)The Mediterranean diet is considered to prevent several diseases. In the present study, the antioxidant properties of six extracts from Mediterranean plant foods were assessed. The extracts' chemical composition analysis ...