Zur Kurzanzeige

Correlation of composition and antioxidant activity in polyphenolic extracts of Greek olive oils

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤσακίρη, Γρηγορίαel
dc.date.accessioned2018-03-22T11:01:24Z
dc.date.available2018-03-22T11:01:24Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17413
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48041
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5553
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΣυσχέτιση σύστασης και αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα ελληνικών ελαιολάδωνel
dc.titleCorrelation of composition and antioxidant activity in polyphenolic extracts of Greek olive oilsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International