Show simple item record

Correlation of composition and antioxidant activity in polyphenolic extracts of Greek olive oils

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤσακίρη, Γρηγορίαel
dc.date.accessioned2018-03-22T11:01:24Z
dc.date.available2018-03-22T11:01:24Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.other17413
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48041
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5553
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Αντιοξειδωτικές ιδιότητεςel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.titleΣυσχέτιση σύστασης και αντιοξειδωτικής δράσης σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα ελληνικών ελαιολάδωνel
dc.titleCorrelation of composition and antioxidant activity in polyphenolic extracts of Greek olive oilsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International