Afficher la notice abrégée

The application of molecular markers to identify microorganisms in dairy products

dc.contributor.advisorΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.creatorΖαχαριάδης, Λάζαροςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16868
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47603
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5776
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα. -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΕφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.titleThe application of molecular markers to identify microorganisms in dairy productsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International