Zur Kurzanzeige

The application of molecular markers to identify microorganisms in dairy products

dc.contributor.advisorΜαμούρης, Ζήσηςel
dc.creatorΖαχαριάδης, Λάζαροςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:28Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16868
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47603
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5776
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΓαλακτοκομικά προϊόντα. -- Μικροβιολογίαel
dc.subject.otherΜοριακοί δείκτεςel
dc.titleΕφαρμογή μοριακών δεικτών για την ταυτοποίηση μικροοργανισμών σε γαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.titleThe application of molecular markers to identify microorganisms in dairy productsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International