Zur Kurzanzeige

Assessment of oxidative stress markes in heart and liver tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste waters

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΤερψίδης, Ηλίας Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2018-01-23T11:29:25Z
dc.date.available2018-01-23T11:29:25Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16802
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/47597
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΟξειδωτικό στρεςel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε καρδιακούς και ηπατικούς ιστούς κοτόπουλων κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση πόσιμου νερού με πολυφαινολικό εκχύλισμα από απόβλητα ελαιοτριβείουel
dc.titleAssessment of oxidative stress markes in heart and liver tissues of broiler chickens after the administration of drinking water enriched with polyphenolic extracts from olive mill waste watersen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International