Αποτίμηση αντιοξειδωτικής ικανότητας εκχυλίσματος ελαιόλαδου ενδημικής ποικιλίας Olea Europaea που εκφύεται στο Άγιο Όρος, σε ανθρώπινα ενδοθηλιακά κύτταρα Eahy926 και ανθρώπινα κύτταρα του τράχηλου της μήτρας Hela
Assessment of the antioxidant activity of an oilve oil total polyphenolic fraction from a Greek Olea europea variety in endothelial and Hela human cells

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Χατζηευφραιμίδη, Γεωργία-ΆνναΌνομα Επιβλέποντος
Κουρέτας, Δημήτριος Δ.
Ημερομηνία
2017Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.