Χρησιμοποίηση των μεταποιημένων ζωικών πρωτεϊνών στις ιχθυοτροφές της τσιπούρας (Sparus aurata)
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46958/16252.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Αλεξίου, ΚωνσταντίνοςΌνομα Επιβλέποντος
Καραπαναγιωτίδης, Ιωάννης
Ημερομηνία
2016Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.