Mostra i principali dati dell'item
Πιστοποίηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών προϊόντων του ελαιολάδου, μελιού και κρασιού
Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine
dc.contributor.advisor | Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης | el |
dc.creator | Σωτηροπούλου, Σωτηρία Δ. | el |
dc.date.accessioned | 2017-09-19T10:53:31Z | |
dc.date.available | 2017-09-19T10:53:31Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16347 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46694 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5346 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Ελαιόλαδο -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Μέλι -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Οίνος -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Δίκαιο και νομοθεσία | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Νοθεία και έλεγχος | el |
dc.subject.other | Τροφή -- Πιστοποίηση | el |
dc.title | Πιστοποίηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών προϊόντων του ελαιολάδου, μελιού και κρασιού | el |
dc.title | Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisher | Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |