Πιστοποίηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών προϊόντων του ελαιολάδου, μελιού και κρασιού
Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/46694/16347.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Öffnen
Autor
Σωτηροπούλου, Σωτηρία Δ.Supervisor name
Ζουμπουλάκης, Παναγιώτης
Datum
2017Language
el
Schlagwort
Access
free
Academic publisher
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.