Zur Kurzanzeige

Authentication of traditional products of olive oil, honey and wine

dc.contributor.advisorΖουμπουλάκης, Παναγιώτηςel
dc.creatorΣωτηροπούλου, Σωτηρία Δ.el
dc.date.accessioned2017-09-19T10:53:31Z
dc.date.available2017-09-19T10:53:31Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16347
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46694
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5346
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕλαιόλαδο -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΜέλι -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΟίνος -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΤροφή -- Δίκαιο και νομοθεσίαel
dc.subject.otherΤροφή -- Νοθεία και έλεγχοςel
dc.subject.otherΤροφή -- Πιστοποίησηel
dc.titleΠιστοποίηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών προϊόντων του ελαιολάδου, μελιού και κρασιούel
dc.titleAuthentication of traditional products of olive oil, honey and wineen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherΕθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Ινστιτούτο Βιολογίας, Φαρμακευτικής Χημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International