Mostrar el registro sencillo del ítem

Determination of the antimutagenic activity of coffee extracts from green and roasted coffee beans

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜήτσιου, Δήμητραel
dc.date.accessioned2017-07-17T06:55:01Z
dc.date.available2017-07-17T06:55:01Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.other15296
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46592
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠολυφαινόλες -- Ανάλυσηel
dc.subject.otherΕλεύθερες ρίζες (Χημεία)el
dc.subject.otherΚαφές -- Ιδιότητεςel
dc.titleΠροσδιορισμός αντιμεταλλαξιγόνου δράσης εκχυλισμάτων πράσινου και καβουρδισμένου καφέel
dc.titleDetermination of the antimutagenic activity of coffee extracts from green and roasted coffee beansen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International