dc.contributor.advisor | Μούτου, Κατερίνα | el |
dc.creator | Λάνταβος, Σταύρος Κ. | el |
dc.date.accessioned | 2017-05-05T09:04:55Z | |
dc.date.available | 2017-05-05T09:04:55Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.other | 16014 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/46372 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5420 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | Κρέας -- Ποιοτικός έλεγχος | el |
dc.subject.other | Κρέας -- Ταυτοποίηση | el |
dc.subject.other | Μιτοχονδριακό DNA -- Ανάλυση | el |
dc.title | Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού κρέατος κοτόπουλου σε μίγματα κρέατος | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |