Show simple item record

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΛάνταβος, Σταύρος Κ.el
dc.date.accessioned2017-05-05T09:04:55Z
dc.date.available2017-05-05T09:04:55Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other16014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/46372
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5420
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚρέας -- Ποιοτικός έλεγχοςel
dc.subject.otherΚρέας -- Ταυτοποίησηel
dc.subject.otherΜιτοχονδριακό DNA -- Ανάλυσηel
dc.titleΑνάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού κρέατος κοτόπουλου σε μίγματα κρέατοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International